Welcome at the
Welcome at the
Dear "Passengers"
Our ship is picking up speed, thanks to all of you! We left numerous battles against windmills behind us and now the “Perla Negra” sets sail. The experienced crew on board our new ship developed into a perfectly coordinated team with the aim of seeing you leave the ship satisfied and happy.
To ensure that the culinary journey with us is unforgettably positive, we start with a manageable menu, which will constantly grow and change, adapting to your needs, valued guest.
Enjoy !
Lucien Farnet- 8/09/2023
Carlos Rodríguez Páez
Me encantó 🖤 - 2/19/2022
Jacques GilletBon repas - 12/31/2023
Mélody TanguyBonjour !!! (C’est le couple de français fan de lansagnes 🤣) Ce restaurant est génial !! Le service est top... mas...Bonjour !!! (C’est le couple de français fan de lansagnes 🤣) Ce restaurant est génial !! Le service est top ! Les serveurs très souriant ainsi que le cuisinier qui nous a préparé durant notre séjour des lasagnes toujours plus bonnes les unes que les autres !!!! Les prix sont plus que raisonnables !! read less - 3/06/2024
MariPrenotato tramite the Fork sconto 30%. Paella di pesce molto buona, servizio cordiale e veloce. - 1/07/2024
Dj GecoFui de casualidad con un amigo y nos sorprendió la calidad de los platos, la presentación y sobre todo el... mas...Fui de casualidad con un amigo y nos sorprendió la calidad de los platos, la presentación y sobre todo el sabor. Se ve que quien cocina lo hace con delicadeza. Cabe Destacar el secreto de cerdo con salsa de mostaza. La atención de la chica dayana es lo mejor. La próxima vez que venga a lanzarote ya sabemos donde venir sin duda alguna repetiria con mucho gusto read less - 6/04/2022
David- 6/17/2023
Tania GonzalezNos encantó la comida, mucha cantidad, casera y muy rica!!! El trato de los camareros y de la cocinera inmejorable,... mas...Nos encantó la comida, mucha cantidad, casera y muy rica!!! El trato de los camareros y de la cocinera inmejorable, como éramos 15 probamos muchos postres y TODOS estaban espectaculares!!! Encima muy bien de precio y en la terraza con vistas al charco de San Ginés 😍repetiremos sin duda!!! read less - 12/11/2022
BrianSitio con muy buen ambiente, un trato a los clientes de 10.
100% iré muchas mas veces allí porque la verdad... mas...Sitio con muy buen ambiente, un trato a los clientes de 10.
100% iré muchas mas veces allí porque la verdad que se está muy cómodo y a gusto read less - 2/03/2022
Pavel Eisenhammer- 12/24/2023
miguel a. GimenoLa simpatía y profesionalidad de Dayanna está a la altura de la deliciosa cocina de Jason, una experiencia culinaria absolutamente... mas...La simpatía y profesionalidad de Dayanna está a la altura de la deliciosa cocina de Jason, una experiencia culinaria absolutamente recomendable. Sin duda, repetiremos... read less - 6/10/2022
Selma RullUn lugar genial para tomar algo, las camareras son muy agradables y a pesar de no tener luz te reciben... mas...Un lugar genial para tomar algo, las camareras son muy agradables y a pesar de no tener luz te reciben con mucho cariño, estoy deseando que empiecen a poner comidas!! 100% recomendado read less - 2/02/2022
michelle boyerExcellent, bel emplacement, service parfait 👍 - 10/30/2024
Bonina CalabroDelicious food and an excellent service - 10/12/2022
Marta Gismeros Prat- 3/31/2022
lola Cofan Esteba- 3/14/2022
Geneviève ClaussTrès bon repas de midi Jolie présentation, sole très fraîche et goûteuse Entrecôte tendre comme du beurre % Merci pour... mas...Très bon repas de midi Jolie présentation, sole très fraîche et goûteuse Entrecôte tendre comme du beurre % Merci pour l acceuil À recommander ++ read less - 12/28/2023
Antoine TomasA l’ecoute super expérience - 5/03/2025
Our Specialty

Healthy
Your health is important to us. For this reason, we prepare all our dishes fresh every day and using the best ingredients. Numerous healthy dishes, most of them gluten-free, and in which you can savor every bite.

Local
We support local suppliers because we know that the best products are found in small distributors. Food from the island sourced from local vendors, that's sustainability.

Refined
Get on board, the crew of the "Black Pearl" will take you to new countries, local dishes prepared with a different touch, we will culinary tour the seven seas, and let your palate rediscover the familiar again.
About the Black Pearl
Lanzarote – The Black Pearl in the Atlantic
That’s what they call it, the Canary Island that was born from fire and water. The black lava that once covered the island gives it a strange and mystical appearance to this day.
This inspired the «Black Pearl» pirates, who launched their ship in January 2022.
Everyone on deck forms a colorful team from different countries of origin, bringing you a culinary journey of adventure and pleasure on board.
Canarian, Spanish, Italian, and South Seas influences are found in its cuisine and guarantee combinations of good taste.
Everything is freshly prepared and washed down with cocktails, wines, spirits, and beers, as well as non-alcoholic beverages.
The «Black Pearl» in the form of an olive of the same color will accompany you on your journey from the starter, through various salads and main dishes, to the long-awaited dessert.
Climb aboard and enjoy the wonderful view of the port «El Charco» before the culinary journey begins.
Let go of moorings, Ahoy
We are waiting for you
Our Team of Professionals
Suspendisse consequat ante nec dapibus euismod. Donec semper leo massa, nec molestie odio laoreet a. Nullam quam nibh, volutpat eu ex ac, tristique bibendum augue. Mauris placerat sodales suscipit. Nam gravida tortor ac dui posuere, eget ultricies sem fermentum. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

John Doe
Quisque egestas nisi vitae nibh maximus semper. Aliquam nec scelerisque justo. Etiam viverra cursus nisl, sed interdum risus bibendum.

Adam Smith
Etiam viverra cursus nisl, sed interdum risus bibendum vitae. Nullam eleifend interdum nisi, id vehicula enim rhoncus sed. Pellentesque tincidunt.

Howard Lancy
Aliquam nec scelerisque justo. Etiam viverra cursus nisl, sed interdum risus bibendum vitae. Nullam eleifend interdum nisi, id vehicula enim.









